Conferencia El momento fundacional de la Unión Europea, por Eugenio Nasarre | En línea, UV, 9 junio 2021, 18 h.

Viernes, 21 Mayo 2021 09:09 Escrito por 

Conferencia El momento fundacional de la Unión Europea. Contexto histórico y razones de su nacimiento, a càrrec de d’Eugenio Nasarre Goicoechea.
Escola Europea de Pensament Lluís Vives. Cicle Les raons d’Europa
Dimecres, 9 de juny de 2021. 18 hores.

EPLV 2021 06 09Conferència en línia El momento fundacional de la Unión Europea. Contexto histórico y razones de su nacimiento, a càrrec de d’Eugenio Nasarre Goicoechea, vicepresident del Consejo Federal Español del Movimiento Europeo. Presenta i modera: Cecilio Tamarit, director del Centre de Documentació Europea, Universitat de València. Conferència en línia, en la plataforma Blackboard Collaborate. Organitza: Escola Europea de Pensament Lluís Vives del Vicerectorat de Cultura i Esport i el Centre de Documentació Europea de la Fundació General de la Universitat de València. Col·labora: Centre d'Excel·lència Jean Monnet sobre Integració i Globalització.

Eugenio Nasarre Goicoechea
És llicenciat en Dret, Ciències Polítiques i Filosofia per la Universitat Complutense de Madrid. Titulat en Periodisme. Funcionari del Cos Superior d'Administradors Civils de l'Estat, amb el número u de la seua promoció.  Ha sigut, entre altres càrrec, director del Gabinet del Ministre d'Educació i Ciència, director general d'Assumptes Religiosos, subsecretari del Ministeri de Cultura, director general d'RTVE, conseller d'informació de l'Ambaixada d'Espanya a Itàlia, conseller d'administració d'RTVE, secretari general d'Educació.  Ha sigut diputat a Corts Generals en les VII, VIII, IX i X legislatures.  Ha sigut professor de Dret Constitucional a la Universitat Sant Pau CEU.  Ha exercit la presidència del Moviment Europeu d'Espanya (2012-2018), del qual és en l'actualitat vicepresident. 

Modificado por última vez en Jueves, 01 Julio 2021 10:57
Visto 378 veces
Valora este artículo
(0 votos)

Esta web utiliza cookies con una finalidad estadistica y para mejorar su navegación